Inschrijvingen

Wij hebben met de leidingsploeg samengezeten en een plan uitgewerkt waardoor de Chiro vanaf zondag 14 februari eindelijk voor iedereen weer zal kunnen opstarten.
Het is heel belangrijk om volgende informatie goed door te nemen, want we werken namelijk met inschrijvingen.

Nieuwe starturen

Om zeker voldoende speelruimte te hebben voor elke afdeling is de chirozondag opgedeeld in drie verschillende tijdsloten.

Kijk dus zeker en vast goed na wanneer uw zoon verwacht wordt.

  • Sloebers: 9u30 – 12u
  • Speelclub: 9u30 – 12u
  • Rakkers: 12u30 – 15u
  • Toppers: 12u30 – 15u
  • Kerels: 15u30 – 18u
  • Aspiranten: 15u30 – 18u

Hoe schrijf ik mijn kind in voor een chirozondag?

Aangezien we met bubbels van maximum 10 leden moeten werken, is het verplicht om uw zoon op voorhand in te schrijven. Kinderen die niet ingeschreven zijn, kunnen jammer genoeg niet naar de Chiro komen.

U zal elke week uw kind moeten inschrijven voor de komende zondag. Inschrijven voor een Chirozondag is mogelijk vanaf maandag 20 uur. De inschrijvingen worden vrijdag om 18 uur afgesloten. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, eerst is eerst!
Alvorens in te schrijven is het belangrijk om te weten dat uw zoon maar één hobby mag uitoefenen in de week. Elke week mag er wel weer een nieuwe hobby gekozen worden.

Inschrijven kan via de onderstaande knop. Het is belangrijk dat je de naam van zoon opgeeft en de gepaste groep aanduidt!

Als uw zoon onverwachts toch naar de Chiro kan komen, maar je bent te laat met inschrijven, dan kan je de leiding contacteren om te vragen of er nog een plaats vrij is. Het is niet de bedoeling dat dit een gewoonte wordt!

Indien uw zoon wegens ziekte, hoog risicocontact of dergelijke onverwacht toch niet naar de Chiro kan komen, dient u dit ook te laten weten aan de leiding van de afdeling.

Hoe breng ik mijn kind naar de Chiro?

Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen, zouden wij willen vragen dat maximum 1 ouder uw kind brengt/haalt en dat die ouder steeds een mondmasker draagt. Bij aankomst moet je je eerst even aanmelden. De leiding zal je dan doorverwijzen naar welke groep je kunt gaan.

Nog enkele belangrijke puntjes:

  • Vanaf Toppers is het verplicht om een mondmasker de hele Chirozondag te dragen, neem dit dus zelf zeker mee!
  • Vanaf Toppers is buiten spelen verplicht, voor de jongere afdelingen gaan we ook zoveel mogelijk buiten spelen. Voorzie dus zeker warme en regenbestendige kleren (regenjas, stevige schoenen, warme kleren, muts, sjaal, handschoenen,…)
  • We voorzien nog altijd een drankje, neem dus zeker een euro mee

Elke vrijdag evalueren wij de werking en kunnen we bekijken of er wijzigingen nodig zijn voor de komende Chirozondagen.

Tot zondag!